Tease & Please – Master & Slave Deluxe

99 

Et koskaan tiedä, mitä voi tapahtua tässä jännittävässä valta- ja sidontapelissä. Haluatko pitää kaikki köydet tai olisitko mieluummin sidottu ja suukapulassa? Oletko vallassa tai haluatko totella? Lyökö piiska pakaraan tai annatko kumppanillesi eroottisen hipsutuksen?

Tuotetunnus (SKU): 8717703522389 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Yllätä itsesi tehtäväkorteilla, joissa voit vaihdella hallitsevan tai alistuvan välillä tai voit valita molemmat suosikkiroolisi. Yksi asia on kuitenkin varma: aistejasi parannetaan dramaattisesti, ja mikä tärkeintä, kaikki tarvitsemasi on pelipaketissa, mukaan lukien ruoska, suukapula, mailan, side silmille, kaulus, sulka, ranne- ja nilkkahihna, hogtie, köysi ja vyö. Toivotamme sinulle hauskoja hetkiä tällä eroottisia yllätyksiä täynnä olevalla pelipaketilla.

MASTER & SLAVE on välttämätön niille, jotka haluavat kokeilla uusia leikkejä parisuhteessaan. Kaikki tarvikkeet, joita voit toivoa, löytyvät paketista.

Peli sisältää myös 24 pelikorttia, joissa on selkeät ohjeet. Saatavana on 10 kieltä: englanti, espanja, ranska, saksa, hollanti, puola, venäjä, italia, ruotsi ja norja.

Lisätiedot

Valmistaja

Tease & Please

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tease & Please – Master & Slave Deluxe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.