Ale!

Svakom – Siime Plus Camera

89  79 

Siime Plus on varustettu korkealaatuisella kameralla ja se on helppo liittää puhelimeen tai tietokoneeseen kaapelilla. Värinät, sykkeet ja visualisointi!

Tuotetunnus (SKU): 6959633105214 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas videokameravibraattori

Siime Plus on varustettu korkealaatuisella kameralla ja se on helppo liittää puhelimeen tai tietokoneeseen kaapelilla. Siime Plussasta löytyy kaikki – värinät, sykkeet ja visualisointi. Siime Plussan ansiosta voit nauttia nautinnosta intiimeissä hetkissä sekä tutustua intiimimpiin kehon osiin. Siime Plussassa on sisäänrakennettu monitoimikaapeli, jolla voit liittää vibraattorin tietokoneeseen tai Android-puhelimeen (jossa on OTG-toiminto). Ota kuvia tai videoita intiimimmistä osista ja jaa niitä kumppanillesi, olipa hän sitten vieressäsi tai kilometrien päässä.

Innovatiivinen muotoilu

Innovatiivinen ajatus loi tämän vibraattorin, jonka avulla voit katsoa syvälle itseesi masturboimalla. Kuinka seksikästä!

Sisäinen korkealaatuinen makrokamera

Siime Plussassa on sisäänrakennettu korkealaatuinen makrokamera ja piilotetut LED-valot, jotka syttyvät intiimiosiesi sisällä, kun se on kytketty tietokoneeseen tai puhelimeen. Voit myös tallentaa ja jakaa upean seksiseikkailun kumppanillesi kuvien tai videoiden kautta (kamerassa on 1 megapikseliä).

SVAKOM-älytila

Siime Plussassa on Svakom-älytila, joka jäljittelee koko seksiprosessia esileikistä huipentumaan. Paina vain S-näppäintä ja pääset upealle seksimatkalle. Se on taivaallinen seksielämys, josta et halua jäädä paitsi, häveliäästä esipelistä, seksikkäästä kiusoittelusta, voimakkaasta sykkimisestä aina orgasmin maksimointiin.

Piilotetut valot

Siime Plus -kameran kärjessä on neljä piilotettua LED-valoa, joilla näkee selvästi myös täydellisessä pimeydessä.

Hiljainen

Siime Plussassa on tehokas moottori, mutta se on erittäin hiljainen käytettäessä. Joten älä huolehdi sen kuulemisesta.

Ladattava

2 tunnin lataaminen tuo nautintoa 3 tunniksi. Siime Plussassa on ladattava litiumakku, jonka kapasiteetti on 430 mAh, joka voidaan ladata täyteen 2 tunnissa ja joka tarjoaa noin 3 tuntia jatkuvaa nautintoa.

Täysin vedenpitävä, ympäristöystävällinen materiaali

Siime Plus on valmistettu ympäristöystävällisestä silikonista, se läpäisi kaikki tiukat testit ja saavutti korkean tason ennen markkinoille menoa.

 

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: vartalolle turvallinen silikoni
  • Koko: halkaisija 25 x 165 mm
  • Paino: 74g
  • Akkutyyppi: Polymeerilitiumparisto
  • Akun kapasiteetti: 430mAh
  • Latausaika: 1,5 tuntia
  • Käyttöaika: 3 tuntia

Lisätiedot

Valmistaja

Svakom

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Svakom – Siime Plus Camera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.