Mystim – Opus E-Masturbator Vagina

89 

The Opus E-Masturbaattori tekee taikoja peniksellesi kun kytket sen erikseen ostettavaan sähköimpulssisäätimeen. Tämä on jotain sellaista mikä on pakko kokea itse!

Tuotetunnus (SKU): 4260152463511 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

The Opus E-Masturbator on todellinen mestariteos. Ensisilmäyksellä ehkä jopa vaatimattomalta näyttävä tuote paljastaa parhaat puolensa vasta käytössä, mutta mielenkiintosi tulee heräämään jo kun avaat kotelon kannen. Kovamuovisen kotelon sisällä sinua odottaa tarkasti mallinnettu ja tiukka vagina. Houkutteleva vagina suorastaan kutsuu sinua tutkimaan sitä tarkemmin puhumattakaan pakottavasta tarpeesta työntyä sen sisään.

The Opus E-Masturbator ei ole vain perinteinen keinovagina vaan voit yhdistää sen erikseen ostettavaan Mystim sähköimpulssisäätimeen. Voit alkaa valmistautumaan johonkin ennenkokemattoman hyvään tunteeseen, sillä se ei stimuloi ainoastaan peniksesi pintaa vaan myös ihon alla olevia hermopäätteitä. Stimulaatio tuntuu matalilla tehoilla kutittelevalta ja suurimmilla tehoilla se saa peniksesi sykkimään samaan tapaan kuin orgasmin aikana! Tätä tuotetta ei kannata jättää väliin.

 

Käyttö

Yhdistä masturbaattori säätimeen. Yhteensopiva kaikkien Mystim sähköimpulssisäätimien kanssa, mutta suosittelemme uutta Cluster Busteria. Sen avulla voit nauttia masturbaattorista ilman tiellä olevia johtoja. Tämän jälkeen levitä masturbaattoriin vesipohjaista liukuvoidetta tai erikseen tuotteille tarkoitettua sähköimpulssigeeliä (ei ikinä öljyä tai silikonipohjaista). Työnnä peniksesi sisään, valitse säätimestä haluamasi asetukset ja nauti!

 

Puhdistus

Kaikki osat ovat puhdistettavissa miedolla saippualla ja vedellä. Anna osien kuivua täysin ennen kuin kokoat masturbaattorin. Insertti on hyvä puhdistaa aina välillä seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Insertin pinnalle on hyvä myös välillä levittää talkkia.

Yhteensopiva kaikkien Mystim säätimien kanssa
Sähköimpulsseja johtavat kosketuspinnat sijaitsevat masturbaattorin molemmin puolin
Tuntumaltaan todella realistinen
Hienostunut yhdistelmä masturbaattoria ja sähköimpulsseja

Masturbaattorin kokonaispituus 21,5 cm ja ulkohalkaisija 8,4 cm. Sisuksen pituus 17,5 cm ja sisähalkaisija 0,5-2,8 cm.

Materiaalit: ABS-kovamuovi, TPE, neodym-magneetti, painikkeet (ei ihokontaktia) nikkelipäällystettyä terästä

 

Huom! Tuote ei tuota sähköimpulsseja ilman erikseen ostettavaa sähköimpulssisäädintä.

Lisätiedot

Valmistaja

Mystim

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mystim – Opus E-Masturbator Vagina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.