Ale!

Mystim – Mighty Merlin

140  130 

Tämä Mystim Mighty Merlin – Daggerdildo on erityisen sileä ja siinä on pehmeät muodot. Valmistettu alumiinista ja viimeistelty tarkasti käsin!

Tuotetunnus (SKU): 4260152461609 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tämä ohut dildo ei vain kutsu mielikuvituksellisiin leikkeihin, vaan se on myös ihanteellinen kumppanin vaginan tai peräaukon tyydyttämiseen, sillä oma käsi on suojattu stimulaatiovirralta muovikahvalla.

Ainoa hieman kaareva alumiini voidaan asettaa erityisen helposti ja syvälle – ja koska molempien napojen välinen ero tuntuu jo muutaman senttimetrin kuluttua, joten asetuksista riippuen voit tuntea pehmeää pistelyä, rytmistä sykkimistä tai aistillista työntöä hyvin pian dildon asettamisen jälkeen.

Tästä tunteesta voi nauttia tunteja tai se voi johtaa odottamattomiin voimakkaimpiin orgasmeihin. Jos lihaksia jännittää, stimulaatio on voimakkaampaa, ja voi lisätä, hallita ja saavuttaa unohtumattoman huipentuman.

Valmistettu alumiinista ja viimeistelty tarkasti käsin. Se voidaan lämmittää lämmittimellä tai jäähdyttää jääkaapissa. Lämpötila säilyy pitkään ja huipputason tunteet voidaan taata.

Lisätiedot

Valmistaja

Mystim

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mystim – Mighty Merlin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.