Mystim – Daring Danny eStim Vibration

120 

Daring Danny on maailman ensimmäinen kaksisuuntainen vibraattori, joka yhdistää samassa laitteessa voimakkaan tärinän lisäksi, myös sähköisiä impulsseja.

Tuotetunnus (SKU): 4260152468752 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Daring Danny on maailman ensimmäinen kaksisuuntainen vibraattori, joka yhdistää samassa laitteessa voimakkaan tärinän lisäksi, myös sähköisiä impulsseja. Molempia toimintoja voi käyttää joko erikseen tai sitten samaan aikaan, jolloin pääsee uudelle nautinnon tasolle. eStim-teknologia käyttää sähköisiä impulsseja stimuloimaan erogeenisiä alueita. Daring Danny on vesitiivis ja sen voi ottaa mukaan vaikkapa suihkuun nautollisia hetkiä varten.

Vibraattorissa on 8 värähtelytasoa ja 5 stimulaatiotasoa. Sen lisäksi vibraattorissa on 10 sähköimpulssien intensiteettitasoa, jolloin itse päätät, haluatko nauttia hellästä kutinasta vai voimakkaasta sykinnästä. Training-ohjelman avulla Daring Danny auttaa vahvistamaan lantiopohjan lihaksia, jotka parantavat kykyä saada orgasmi.

Mystim valmistaa kaikki laitteensa erityisen hienovaraisesta ja sileästä silikonista, jota käytetään myös lääketieteessä. Daring Danny on hygieenisesti turvallinen ja puhdistuu helposti kostealla liinalla ja miedolla käsisaippualla, tai käyttämällä intiimilelujen puhdistajaa.

Laitteessa on pitkäkestoinen litiumakku, jonka kesto on jopa 3 tuntia. Daring Danny ladataan Mystim USB-magneettilaturin avulla. Laturi sisältyy pakkaukseen.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Mystim

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mystim – Daring Danny eStim Vibration”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.