Kiiroo – Keon Duo Pack

250 

Uusi interaktiivisen nautinnon standardi. Astu ensimmäisten joukossa interaktiiviseen maailmaan miesten tehokkaimmalla automaattisella masturbaattorilla. Masturboinnin tulevaisuus on täällä!

Tuotetunnus (SKU): 8719324994873 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tunne mitä näet reaaliajassa

Tajunnan räjäyttävän orgasmin kokeminen ei ole liioittelua! Yhdistä KEON interaktiiviseen maailman johtavien aikuisviihdesivustojen tuottamaan eroottiseen sisältöön. Tunne jokainen työntö, voihkinta ja huokaus reaaliajassa.

Ole hallinnassa

Voit säätää tahdin nopeutta ja pituutta KEONilla. Kosketuspainikkeet tekevät täydellisen yhdistelmän löytämisestä mahdollisimman helppoa.

Käyttömukavuus

KEONin vankka muotoilu sopii täydellisesti tiukimpaankin otteeseen. KEONin pitäminen on vaivatonta intuitiivisten kurvien ansiosta. Hemmottele itseäsi ilman häiriöitä tai rajoituksia.

Ergonomia

Unohda menneisyyden hankalat ja isot masturbaattorit. KEONin ergonomisen muotoilun kaikki yksityiskohdat rikastuttavat intiimimpiä hetkiäsi.

LED-valaistus

KEONin tyylikkäässä valaistusjärjestelmässä on vaistomainen muotoilu, joka reagoi komentoihisi. Se tarjoaa reaaliaikaisia tietoja yhteystilasta, nopeudesta ja akun kestosta.

Toisin kuin muut masturbaattorit

Käytä sitä yksinään tai yhdessä KEONin kanssa. Uusi masturbaattorimme on erittäin suorituskykyinen ja se on suunniteltu stimuloimaan peniksesi jokaista osaa todellisella tekstuurilla ja tuntemuksilla.

RealFeel

Tavoitteenamme on aina ollut innovoida ja tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Olemme luoneet RealFeel-materiaalin uusille masturbaattorimalleillemme. RealFeel on vartalolle turvallinen materiaali ja se muistuttaa todellista ihon kaltaista pehmeyttä ja tekstuuria.

Helix Power -tekstuuri

RealFeelissa on miellyttävä sisätekstuuri, joka on suunniteltu maksimoimaan nautintosi. Koe spiraalinystyröiden tuottamat miellyttävimmät aistimukset liu’uttaessasi sitä suosikkipaikkoihisi.

Täysin uusi tapa muodostaa yhteys

Interaktiivisen nautinnon uudessa maailmassa navigoiminen on helppoa ja turvallista. Sovelluksemme uusimman sukupolven avulla voit olla yhteydessä ystäviin, soittaa videopuheluita, katsella interaktiivisia videoita, hallita Bluetooth-laitteita ja lähettää tekstiviestejä.

Ole yhteydessä kumppanisi laitteen kanssa kaikkialta maailmasta

Yhdistä KEON verkossa muiden KIIROO-tuotteiden kanssa ja anna kumppanisi antaa sinulle kaipaamasi kosketus etäisyydestä riippumatta.

Pidätkö näkemästäsi? Tunne se

Pakene vaihtoehtoiseen todellisuuteen, joka on täynnä vuorovaikutteista nautintoa. Yhdistä KEON kaikkien VR-lasien ja interaktiivisen VR-sisällön kanssa. Koe korkealaatuisia eroottisia videoita, jotka on kuvattu 180- ja 360-asteen 3D-stereoskooppisilla näkymillä päästä varpaisiin.

Oletko valmis tajunnan räjäyttävään kokemukseen?

 

Lisätiedot

Valmistaja

Kiiroo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiiroo – Keon Duo Pack”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.